Üdvözöllek a Digital Designer weboldalán!

Weboldalkészítés

Árak

Mint webdesign szakember, mindig igyekszem rugalmasan alkalmazkodni az ügyfeleim igényeihez. Fontos megjegyezni, hogy az árak projekttől függően változhatnak. Minden weboldal tervezése és fejlesztése egyedi kihívásokat és igényeket hordoz magában.

Az árak meghatározásakor figyelembe veszem a projekt komplexitását, a funkcionalitást, az egyedi tervezési igényeket és egyéb tényezőket. Így biztosítom, hogy minden ügyfelemnek igazságos és versenyképes árat kínáljak, amely tükrözi a szolgáltatások valós értékét.

Amennyiben nem vagy biztos benne, hogy mire van szükséged adok egy rövid útmutatót hogy könnyebben tudj választani az oldalak között.

Bemutatkozó weboldal/Landing oldal

 1. Egyszerűség: Landing oldalak egyszerűek és központozottak. Könnyen áttekinthetők, és a látogatók rögtön megtalálják az információkat vagy cselekvést, amit tőlük vársz.

 2. Konverzió-optimalizálás: A landing oldalakat arra tervezik, hogy konkrét cselekvésre ösztönözzék a látogatókat, például egy termék vásárlására, egy hírlevél feliratkozásra vagy egy kapcsolatfelvételre. Így könnyebb konvertálni az érdeklődőket vásárlókká vagy ügyfelekké.

 3. Célcsoport-specifikus: A landing oldalakat célcsoport-specifikusan tervezzük és testre szabjuk. Ez azt jelenti, hogy a tartalom és az ajánlatok pontosan azokat az embereket célozzák meg, akik érdeklődnek a terméked vagy szolgáltatásod iránt.

 4. Mérhetőség: Landing oldalak könnyen mérhetők és nyomon követhetők. Ez segít abban, hogy megértsd, milyen jól működik az oldal, és lehetőséget nyújt az optimalizálásra.

 5. Költséghatékonyság: A hirdetési költségek hatékonyabban használhatók fel, amikor olyan landing oldalakra irányítják a látogatókat, amelyek célzottan arra ösztönzik őket, hogy cselekedjenek.

 6. Professzionális megjelenés: Egy jól tervezett landing oldal megbízható és professzionális benyomást kelt, ami növeli a vállalkozásod hitelességét és vonzerejét.

 7. Gyors eredmények: Landing oldalakat gyorsan létre lehet hozni és tesztelni, így gyorsan megtudhatod, hogy melyik stratégia működik a legjobban.

Összességében a landing oldalak hatékony eszközök lehetnek a kezdő vagy kisvállalkozások számára, hogy növeljék az online jelenlétüket, konvertálják az érdeklődőket ügyfelekké, és növeljék az üzleti sikerüket

Többoldalas/Vállalkozói weboldal:

 1. Több információ és tartalom: Egy többoldalas weboldal lehetőséget nyújt arra, hogy részletesen bemutasd a vállalkozásodat, termékeidet vagy szolgáltatásaidat. Különböző oldalakon elhelyezett információk segítenek a látogatóknak jobban megismerni, hogy mit kínálsz.

 2. Szélesebb tartalomkör: Egy vállalkozói weboldalon könnyedén terjeszkedhetsz és bővítheted a tartalmat. Blogbejegyzések, referenciák, galériák és további oldalak segítenek a vállalkozásod sokoldalú bemutatásában.

 3. SEO-optimalizálás: Több oldal azt jelenti, hogy több lehetőséged van a keresőoptimalizálásra. Külön oldalakat készíthetsz kulcsszavakra és optimalizálhatod azokat, hogy könnyebben megtaláljanak a keresőmotorok.

 4. Nagyobb hitelesség: Egy többoldalas weboldal általában professzionálisabb benyomást kelt, és növeli a vállalkozásod hitelességét. Az átfogó tartalom és a jól megtervezett navigáció pozitív hatással lehet az ügyfelek bizalmára.

 5. Kapcsolatépítés: Az ügyfelek könnyebben tudnak kapcsolatba lépni, ha többoldalas weboldalad van. Kapcsolatfelvételi űrlapok, elérhetőségi információk és interaktív elemek segítenek az ügyfeleknek a kapcsolatot keresni.

 6. Brandépítés: Egy vállalkozói weboldal lehetőséget nyújt a brandépítésre. A vállalkozásod egyedi arculatát és értékeit bemutathatod, ami segít kiemelkedni a versenytársak közül.

 7. Kereskedelmi lehetőségek: Ha tervezel online értékesítést, egy többoldalas weboldal alkalmas lehet egy teljes e-kereskedelmi platform kiépítésére, ahol termékeidet vagy szolgáltatásaidat értékesítheted.

Ezért egy vállalkozói vagy többoldalas weboldal számos előnnyel járhat, és segíthet a vállalkozásnak online jelenlétét és hatékonyságát növelni.

Bemutatkozó weboldal

79.900,-

Vállalkozói weboldal

149.900,-

Esküvői weboldal

39.900,-

 • Az árak a tárhely és domain nevek költségét tartalmazzák
 • Minden esetben kérj árajánlatot, mivel minden projekt más így az árakban eltérés lehet
 • A fent feltüntetett árak irányadó jelleggel vannak feltüntetve.
 • Esküvői weboldal alapértelmezetten egy aldomainon kerül elkészítésre.

Tóth Ferenc

info@digitaldesigner.hu

Scroll to Top