Főoldal

Szolgáltatások

webdesign somogy megye

Weboldal készítés

A modern üzleti világban egy weboldal nélkülözhetetlen eszköz minden vállalkozás számára, akár kicsi, akár nagy. Egy jól megtervezett és professzionális weboldal nemcsak a vállalkozás online jelenlétét erősíti meg, hanem hozzájárul üzleti céljainak eléréséhez és ügyfélkörének bővítéséhez is. A weboldal készítés folyamata során fontos figyelembe venni a vállalkozás specifikus igényeit és céljait.

Induló vállalkozásoknak:

Az induló vállalkozások számára a weboldal kulcsfontosságú lehet az új ügyfelek megszerzésében és az üzleti kapcsolatok kiépítésében. Fontos, hogy egy egyszerűen navigálható és informatív weboldalt hozzanak létre, amely bemutatja a vállalkozás szolgáltatásait, termékeit és elérhetőségeit. Az induló vállalkozásoknak érdemes arra koncentrálniuk, hogy weboldaluk megbízható és hiteles megjelenést sugározzon, és könnyen elérhető legyen a potenciális ügyfelek számára. A weboldal készítés során célszerű olyan szakértőket választani, akik tapasztalattal rendelkeznek az induló vállalkozások igényeinek kielégítésében.

Nagyobb vállalatoknak:

A nagyobb vállalatok számára a weboldal már komplexebb feladatokat is elláthat. Emellett, hogy bemutassák szolgáltatásaikat és termékeiket, egy nagyvállalati weboldal gyakran tartalmazza az üzleti eredményeket, befektetői kapcsolatokat, valamint karrierlehetőségeket is. Fontos, hogy a weboldal minden szempontból képviselje a vállalat professzionalizmusát és piaci pozícióját. A weboldal készítés itt is kulcsfontosságú, mivel egy jól megtervezett weboldal növelheti a vállalat hitelességét és piaci jelenlétét.

Vendéglátóiparnak:

A vendéglátóiparban a weboldal kiemelkedő jelentőséggel bír, mivel az éttermek, szállodák és egyéb szolgáltatások gyakran az interneten keresztül érhetőek el. Egy vendéglátóipari weboldalnak tartalmaznia kell az étlapot, foglalási lehetőségeket, valamint képeket és értékeléseket a vendéglátó egységről. A weboldal készítés során fontos, hogy az oldal vizuálisan vonzó és felhasználóbarát legyen, hogy a látogatók könnyen tájékozódhassanak és foglalhassanak.

Építőiparnak:

Az építőipari vállalkozások számára a weboldal elsősorban a referenciák és a szakmai munkák bemutatására szolgál. Fontos, hogy a weboldal tartalmazza a vállalkozás által végzett projektek képeit, információit, valamint szolgáltatásokat kínáljon a potenciális ügyfelek számára. Egy építőipari weboldalnak megbízható és professzionális megjelenést kell biztosítania, hogy növelje a bizalmat az ügyfelek körében. A weboldal készítés során kiemelt figyelmet kell fordítani a projektek vizuális bemutatására és a könnyű navigációra.

Kisvállalkozásoknak (egyszemélyes vállalkozásoknak):

A kisvállalkozások számára egy weboldal rendkívül fontos eszköz lehet a helyi és globális piacon való láthatóságuk növelésében. Egy egyszemélyes vállalkozás weboldala lehetőséget ad arra, hogy bemutassa szolgáltatásait vagy termékeit, és elérhetővé tegye az elérhetőségeit a potenciális ügyfelek számára. Fontos, hogy a kisvállalkozások weboldala tükrözze a vállalkozás személyes hangulatát és szakmai hitelességét. A weboldal készítés során itt is érdemes olyan megoldásokat választani, amelyek egyszerűen kezelhetőek és költséghatékonyak.

Fontos szempontok egy weboldal készítő kiválasztásánál:

 • Tapasztalat és referenciák: Keresse olyan webfejlesztőket vagy ügynökségeket, akiknek van tapasztalatuk az adott iparágban és referenciáikkal tudnak szolgálni.
 • Design és felhasználói élmény: Fontos, hogy a weboldal modern és felhasználóbarát legyen, és jól működjön mindenféle eszközön (mobil, tablet, asztali számítógép).
 • SEO optimalizáció: A weboldalnak jól optimalizáltnak kell lennie a keresőmotorok számára, hogy könnyen megtalálható legyen a Google és más keresők által.

Miért fontos felkerülni a Google Maps-ra?

A Google Maps nemcsak egy térképszolgáltatás, hanem egy erős helyi kereső is. A Google Maps-en való jelenlét segít abban, hogy a vállalkozás könnyebben megtalálható legyen a helyi keresések során, és növeli az esélyét annak, hogy potenciális ügyfelek rátaláljanak és felkeressék az üzletet. Ezáltal javítja a vállalkozás online láthatóságát és növeli az üzleti lehetőségeket.

Összegzés

Egy jól megtervezett és hatékonyan működő weboldal kulcsfontosságú eszköz minden vállalkozás számára, függetlenül attól, hogy milyen méretű vagy milyen iparágban tevékenykedik. A weboldal segít abban, hogy a vállalkozás megjelenítse szolgáltatásait, kommunikáljon potenciális ügyfeleivel és növelje az értékesítési lehetőségeit. Fontos, hogy a weboldal készítés során megfelelően válasszunk webfejlesztőt és kiemeljük a Google Maps-en való jelenlét fontosságát is, mivel ezek mind hozzájárulnak a vállalkozás sikeres online jelenlétéhez és növekedéséhez.

webdesign
weboldal készítés

Fotózás

Az online jelenlét manapság elengedhetetlen egy vállalkozás számára, és ennek egyik alapköve a professzionális weboldal készítés. Azonban nem elég csupán egy jól strukturált és felhasználóbarát weboldal létrehozása; az esztétikai megjelenés is kiemelt jelentőséggel bír. Ebben a kontextusban a minőségi fotók használata kulcsfontosságú tényező, amely nagyban hozzájárulhat egy vállalkozás sikeréhez.

A gyenge minőségű mobilos fotók hátrányai

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy gyenge minőségű, mobiltelefonnal készült fotókat használnak weboldalukon. Bár ez költséghatékony megoldásnak tűnhet, hosszú távon komoly hátrányokat eredményezhet. Az ilyen képek gyakran homályosak, rossz fényviszonyok között készültek, és hiányzik belőlük az a professzionalizmus, amelyet a látogatók elvárnak egy üzleti weboldaltól. A rossz minőségű fotók nemcsak a látogatók érdeklődését csökkentik, hanem negatívan befolyásolhatják a vállalkozás megítélését is.

A profi fotók előnyei

Ezzel szemben a professzionális fotók használata számos előnnyel jár. Egy jól megkomponált, éles és esztétikus kép azonnal megragadja a látogatók figyelmét és növeli az oldal iránti bizalmat. Az ilyen képek segítenek abban, hogy a weboldal tartalma sokkal minőségibbnek tűnjön, ami magasabb értéket kölcsönöz a vállalkozásnak. Egy profi fotókkal ellátott weboldal nemcsak vizuálisan vonzóbb, hanem a felhasználói élményt is javítja, ami növeli az oldalon eltöltött időt és csökkenti a visszafordulási arányt.

A minőségi tartalom és a piaci érték

A professzionális fotók használata hozzájárul ahhoz, hogy a weboldalon található tartalom sokkal minőségibb legyen. Egy jól megtervezett weboldal készítés során az esztétikai elemek és a tartalom harmonikus egységet alkotnak, amely vonzza és megtartja a látogatókat. Ezáltal a vállalkozás magasabb értéket képviselhet a piacon, és jobban ki tud tűnni a versenytársak közül. A professzionális megjelenés nemcsak a látogatók bizalmát növeli, hanem hosszú távon üzleti sikereket is eredményezhet.

A weboldal készítés szerepe

A weboldal készítés során a professzionális fotók beépítése különös figyelmet igényel. Egy szakértő weboldal készítő csapat tisztában van azzal, hogy a vizuális elemek mennyire fontosak az első benyomás kialakításában. Ezért olyan fotókat használnak, amelyek a legjobban tükrözik a vállalkozás értékeit és üzenetét. A jól kiválasztott képek nemcsak szebbé teszik a weboldalt, hanem erősítik a márka imázsát is.

Összegzés

A minőségi fotók használata a weboldal készítés során nem csupán egy esztétikai kérdés, hanem egy stratégiai lépés is a vállalkozás sikerének érdekében. Az igényesen megtervezett és professzionális képekkel ellátott weboldal vonzóbb a látogatók számára, javítja a felhasználói élményt és növeli a vállalkozás piaci értékét. Ezért érdemes időt és erőforrást szánni arra, hogy minőségi fotókkal jelenjünk meg az online térben.

Én, mint weboldal készítő és jó vizualizációs képességekkel rendelkező szakember, segíthetek abban, hogy vállalkozása a legjobb fényben tündököljön, és hosszú távon növelje sikerességét a piacon. Ne elégedjen meg a gyenge minőségű fotókkal, válasszon professzionális megoldásokat, és tapasztalja meg a különbséget!

Fotózás

Árak

Landing oldal

Szolgáltatások:

 • Egyoldalas landing oldal készítése
 • Reszponzív dizájn (mobilbarát)
 • Alap SEO optimalizálás a landing oldalra
 • Egyedi dizájn az Elementor segítségével
 • Kapcsolati űrlap integráció
 • Alap Google Analytics beállítás
 • Első éves tárhely: 6 GB tárhely
 • Első éves domain név: .com vagy .hu

Ideális:

 • Marketing kampányokhoz, termék vagy szolgáltatás promóciókhoz

Ár: 129 000 Ft

Standard

Szolgáltatások:

 • Egyszerű, 5-7 oldalas weboldal
 • Reszponzív dizájn (mobilbarát)
 • Kiterjedt SEO optimalizálás
 • Egyedi dizájn az Elementor segítségével, részletes testreszabással
 • Haladó pluginek telepítése és konfigurálása (pl. biztonsági pluginek, SEO pluginek)
 • Kapcsolati és űrlap integráció (pl. ajánlatkérő űrlapok)
 • Blog szekció beállítása
 • Google Analytics és Search Console beállítás
 • Alap közösségi média integráció
 • Első éves tárhely: 10 GB tárhely
 • Első éves domain név: .com vagy .hu

Ideális:

 • Kis- és közepes méretű vállalkozások

Ár: 249 000 Ft

PREMIUM

Szolgáltatások:

 • Közepesen összetett, 10-15 oldalas weboldal
 • Reszponzív dizájn (mobilbarát)
 • Teljes körű SEO optimalizálás (on-page és off-page SEO)
 • Egyedi, professzionális dizájn az Elementor Pro segítségével
 • Haladó pluginek telepítése és konfigurálása (pl. haladó biztonsági, SEO és marketing pluginek)
 • Blog szekció beállítása és testreszabása
 • Google Analytics, Search Console és egyéb analitikai eszközök integrációja
 • Haladó közösségi média integráció
 • Rendszeres biztonsági mentések beállítása
 • Részletes jelentések és konzultációk
 • 1 hónapos ingyenes karbantartási és támogatási időszak
 • Első éves tárhely: 20 GB tárhely
 • Első éves domain név: .com vagy .hu

Ideális:

 • Nagyobb vállalkozások, akik komplex online jelenlétet igényelnek

Ár: 399 000 Ft

Megjegyzések:

 • Az árak tájékoztató jellegűek, és a projektek specifikációi, egyedi igények, valamint a piac függvényében módosulhatnak.
 • Az első éves tárhely és domain név ingyenesen biztosítottak az adott csomagokhoz, de a későbbi években éves díj fizetendő ezekért a szolgáltatásokért.
 • További szolgáltatások, mint például hosszú távú karbantartás és támogatás, egyedi fejlesztések és bővítések, valamint különleges marketing kampányok, külön díjazás ellenében érhetők el.
Scroll to Top